FOTOGRAFIA

REAL ESTATE

ESPECIALITZATS EN INTERIORS

I FOTOGRAFIA D’ARQUITECTURA

Per el lloguer o la venda es imprescindible mostra els inmobles amb imatges de gran fidelitat i actualitzades. 

Explicar amb fotografies de qualitat per a la promoció dels serveis inmobiliaris es fundamental per unn bon posicionament a internnet i per a generar vincles de confiança necessaris amb l’usuari.

Obrim un nou servei de real estate photography i realitzem reportatges fotogràfics d’interiors i arquitectura a la provincia de Tarragona, per a propietaris d´apartaments, finques, oficines, lofts, apartaments de vacances, ofertes turístiques, despatxos i vivendes en venda o lloguer.

 

 

Està demostrat que els anuncis amb fotografíes de qualitat són els mes visitatats a totss els portals d’internet i els inmobles es venen un 40% mes ràpid que els que mostren imàtges amateur. Així doncs la fotografía immobiliaria de qualitat realitzada per un fotògraf immobiliari professional s’amortitza mes ràpidament que la realitzada per el mateix venedor de la finca, donat que obtindrà mes visites a la pàgina web, portals web i son el resultat d’un filtratge de cites per a veure l’immoble molt possiblement compradors finals.

Consulta més info sobre el servei sense compromís!